12Build

Hét offerteplatform voor de bouw

Al weer 10 jaar timmert dit ambitieuze bedrijf aan de weg. Ooit begonnen als afstudeerproject van Erik Nieuwenhuis en inmiddels uitgegroeid tot het grootste offerte platform voor de bouw. Naast Nederland wordt nu ook de markt in een groot deel van Europa opengebroken.

Met als hoger doel de bouwbranche transparanter en kwalitatief beter te maken, matcht 12Build aannemers en bouwspecialisten met elkaar. De beste partijen aan elkaar koppelen en samen tot transparante en scherpe prijzen komen is hierbij het resultaat.

In een aantal sessies hebben we, in verschillende teams het DNA, het onderscheidend vermogen en de brandstory vastgesteld. Ondanks het innovatieve karakter van 12Build blinken ze vooral uit in het goed kunnen luisteren naar klanten. Innovatie staat hiermee volledig in dienst van de klantwens. 12Build is momenteel volop bezig om de ‘next step’ te nemen. De nieuwe website staat inmiddels online. Momenteel voeren we een ‘growth hacking’ systematiek in waarbij alle beschikbare data gebruikt wordt om slimmer marketing te bedrijven.

 


Inschrijven nieuwsbrief

Fluid op de voet volgen en maandelijks een portie creatieve energie ontvangen?
Schrijf je dan in voor de Fluid nieuwsbrief!